Renovering af et 1950s hus i det sydlige Tyskland

Gamle huse har ubestridelig charme, og de har som regel en have og er i veludviklede boligområder med fungerende infrastruktur. Men efterkrigsbygninger fra 50'erne og 60'erne kan også have deres faldgruber, især med hensyn til isolering og forurenende stoffer. Ikke desto mindre, hvorfor skal du altid bygge nyt, hvis du kan rehabilitere? Dette var også tanken om boligejere i det sydlige Tyskland og forpligtede sig til ombygningen af ​​deres familiehjem, arkitekterne EWAA fra Nürnberg. 150 kvadratmeter boligareal bør redesignes og tilpasses moderne standarder. Som resultatet ser ud, kan du se på de følgende billeder!

Set forfra før

De fleste efterkrigs hus har et simpelt design og et funktionelt, uklart design. Sådan præsenterede ejendommen sig inden konvertering: et hakket tag med dormere sad på en simpel piedestal med mellemstore vinduer. Ikke grim, men ikke frygtelig spændende, især da facaden og tagfliserne blev ret gamle, som man kan se på mos på vejrsiden. 

Set bagfra før

Bagsiden var lignende: Ikke rigtig dramatisk, men ikke helt opdateret længere. Få vinduer tyder på, at det skal være mørkt indeni - unødvendigt, hvis man ser på den generøse frie vægoverflade. En smuk have støder op til bagsiden, men den manglede en lille forbindelse til udendørsområdet, og det så ud som om den smukke græsplæne var lidt brugt, og rummet blev således givet væk.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Set forfra efter

Målet var at omhyggeligt genopbygge bestanden og opretholde den eksterne effekt så meget som muligt. Pompøse glasvedhæftninger og radikale ændringer søger derfor forgæves efter omdannelsen. Men også med frisk maling, nye tagfliser, moderne men fastholdte dormere og moderne vinduesrammer blev der opnået en stor effekt. Husets charme er bevaret, men det er nu meget mere moderne og ryddeligt. 

Bagfra efter

På bagsiden er der sket meget. Hvor tidligere kun tom væg var, blev der anvendt en gårdhave dør, hvilket giver mere lysstyrke i interiøret og også givet adgang til det nyligt anlagte udendørsareal. Da der tidligere kun var ubrugt græsplæne, men der var en betydelig forskel i højden til det levende niveau, hældte du en slags piedestal. Dette er begrænset med natursten og hvide plader lagt ud. 

Køkken efter

Grundplanen i stueetagen er fundamentalt ændret og tilpasset dagens krav til åben stue med stort køkken. Sidstnævnte viser sig i elegant antracitoptik og U-formet tilpasning, der giver indtryk af en ø-løsning. Atmosfærisk belysning, elektriske apparater af høj kvalitet og et klassisk tidløst design er blot nogle af de særlige træk ved dette drømmekøkken.

Hvordan man laver farveaccenter i køkkenet, forklarer vi i vores matchende Ideabook. 

Efter aftensmad

Lige foran køkkenet placerede man i løbet af konvertering spisepladsen. Et langt hvidt bord danner midten omkring, hvor forskellige sæderrangementer er arrangeret. Bænke med smuk polstring forankret i væggen inviterer dig til at sidde ned på to sider af bordet. Modsat placerede foldestole giver endnu flere siddepladser, som kan bruges fleksibelt. På grund af den umiddelbare nærhed til madlavningsområdet kan der foregå en livlig udveksling mellem kok og æder her.

Bad før

Lad os gå tilbage i tiden og tage et kig på det tidligere badeværelse. På trods af det relativt store vindue var det mørkt og uninviting. Selvfølgelig er de aldrende sanitetsartikler ikke helt uskyldige. Du behøver ikke at sige mange ord om valget af fliser, det plejede at være den måde. Ikke desto mindre kan mareridtet i babyblå sandsynligvis gøre uden nogen i dag. Unmodern var også den typiske 1950'ers vandvarmer, som du sikkert kan placere mere elegant.

Bad bagefter

Det nye badeværelse blev flyttet til øverste etage uden yderligere ado. Fra trange mørkerum er der intet at føle. De lave bakker giver rummet et strejf af hygge og tagvinduet lader i rigeligt naturligt lys. I stedet for bad valgte man en elegant bruser med glasdør. Med hensyn til farve valgte de mørke jordarter, der harmonerer godt med den hvide håndvask og toilet. Færdiggjort et rigtigt wellnessområde blev skabt her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map