Frittstående hus med luftig planløsning

For mange moderne byggherrer, strammer utviklingsplaner beregningen når det gjelder realisering av moderne,
ekstraordinære drømmehjem går. Så syntes det også i Köln-familien
gå som ønsket å bygge et moderne hjem i utkanten. den
standardisert sonering var ved første øyekast i strid med
Presentasjon av et stilig, lett-oversvømmet, åpent hus. Takk, skjønt
de kreative ideene fra våre eksperter fra Falcon arkitekter kan drømmehuset
Byggmesterens familie endelig - men i en litt annen form - men skjønte
være.

vestsiden

Vi starter vår tur på baksiden av huset i hagen. Utviklingsplanen ga til et klassisk, to-etasjers saddleback takhus - og dette var akkurat det som ble implementert. Men i en svært moderne, moderne variant, som vanligvis bare virker ved første øyekast og ved nærmere inspeksjon, vet hvordan å bryte rammen av hverdagen. I første etasje åpner bygningen med et stort vindu foran huset, som oversvømmer interiøret med naturlig lys og skaper en sømløs overgang mellom innendørs og utendørs.

sørsiden

På sørsiden blir det perfekte samspillet mellom trend og tradisjon spesielt tydelig. Huset presenterer seg enkelt, enkelt og tydelig, som et hus tegnet av barn og satt sammen fra et ark med hvit papp. I motsetning til den klassiske boligen, ble takoverheng og symmetrisk tilpassede vinduer ikke brukt her. I stedet overrasker de forskyvde vinduåpningene og gir designet en umiskjennelig touch.

Leter du etter en arkitekt?
Skriv oss! Vi er glade for å hjelpe.

Få gratis råd

gate

Selv på gaten, er huset alt annet enn utskiftbare og tradisjonelle. Vinduer av forskjellige størrelser og former har blitt delvis motvirket utover, og dermed skape et visst element på fasaden. I øverste etasje bidrar store takvinduer til å realisere drømmen om familien til eieren av den lyse floden.

Matlaging og spisestue

Og det er det som ser ut i huset. Første etasje består av inngang, trapp, kjøkken, spise og løsning, etterfulgt av en åpen romlig struktur, åpnes taket til spisebordet i loftet for en to-etasjes luftrom, som i sin tur ekspanderer til værs gjennom de store takvinduer. I kombinasjon med gulv til tak vinduer på hagesiden er det en luftig, lys og romslig effekt som du ikke ville forvente ved første blikk fra utsiden.

panoramavindu

Barnas rom ovenpå er oversvømmet med naturlig lys og gjør et veldig moderne, hjemmekoselig inntrykk. To store panoramavinduer på gavlsidene gir fantastisk utsikt over omgivelsene og en lys og vennlig romseffekt. Foreldrenes soverom ligger rett under loftet, der, takket være takvinduene, er det en fantastisk utsikt.

bad

Til slutt ser vi på badet, som sømløst fortsetter den moderne stilen til resten av huset. Klare linjer, lyse farger, materialer av høy kvalitet og fremfor alt mye lys og plass er også i fokus, noe som gjør rommet til en moderne velvære-oase for hele familien.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map