ДИИ: Сами направите прелепе јесенске декорације

Јесење доноси пуно лепих страна: Шарено лишће краси паркове и улице и показује нас опет и опет фасцинантне аспекте природе. И који повремено узима кући са њима када се мувају кроз гомиле лишћа једне или друге стања, који сада могу ставити своје мале блага са нашим уради украшавања идеја за јесен стилом монтираних. И најбољи део: Ова декорација беаутифиес ваш дом и такође је врло практична.

У неколико корака до посебне јесенске декорације

Шарене јесење лишће не само да доведу чисту природу у кућу, већ су својим природом гарантоване и јединствена декорација. Свако ко већ има поносан колекцију разнобојних различитости, али не зна тачно шта да ради са њим, наћи ће корисне савете у нашем ДИИ видео запису. 

Показаћемо вам три фасцинантне идеје за декорацију јесени које можете лако копирати. А ова декорација чак и олакшава ваш свакодневни живот, јер дуго трагање за кључним и страшним јесењем вечерима у мраку има крај! Све што вам је потребно је наведено овде - листови су, наравно, основни захтев: 

Материјал за свеће стакло:

- четкица

- глутен

- нешто стринг (најбоља стринг)

Материјал за шкољку:

- балон

- глутен

Материјал за декорацију зидова:

- Картон (из картонске кутије)

- Боја за фарбање

- четкица

- глутен

Сада вам желимо пуно забаве за израду и украшавање!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 + = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map