Који стил кухиње одговара вашој личности?

Пуристичка или еклектична, рустична или елегантна: Ако вам је дозвољено да потпуно дизајнирате своју кућу за снове - како би изгледало? ми
погледали су вам шест модерних стилова и показали их
како можете да примените свој омиљени поглед у кућу.

1. Индустријски

Волите великодушне поткровље које још увек гледају у своју прошлост као фабрику или складиште, а волите груби, аутентични шарм материјала попут бетона, челика и старог дрвета? Онда је кухиња за индустријски стил само ствар за вас. Иначе, не морате живети у поткровљу. Материјали који су већ описани такође се могу применити у нормалним кућама и становима. Осим тога, неутралне боје, чисте линије и необичан намештај и додатна опрема са индустријским окретом су кукови, хладна кухиња која вам савршено одговара.

2. Бохо

У кухињској креативности Бохо превладава слобода и џои де вивре. О конвенцијама и прописима овде су пиштали. Уместо тога, дају се неприлагођеним и такође воле нешто ексцентрично. Боје, облици и обрасци су живахно мешани, стари и нови су збуњени заједно и различити стилови су лабаво спојени. Етнички стил упознаје хипи шик за забавну, јединствену кухињу са тим завојем.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Минималистички

Минималистичке кухиње, чије се дизајн сведе на најважније, тренутно уживају велику популарност. Најважнији састојци: пуно бијеле, чисте линије, без ручног фронта, што је могуће мањи прибор и темељито чист, уредан изглед.

4. Скандинавски

Још један тренд-сеттер у кухињским трендовима је скандинавски стил, који се ослања на опуштену природност, функционалност и одрживост. У таквој кухињи, фокус је на практичном, у пратњи редукованог, једноставног и модерног дизајна који се одваја са сувишним звоном и пиштаљкама. Светло дрво и светла бела су главни ликови и употпуњени су другим природним тоновима и / или нежним пастелним нијансама. Такође су неопходни: висококвалитетни природни материјали и љубавни, али практични додатци који пружају удобност, топлину и карактер.

5. Модерна елеганција

Без украса, такође је у модерно-елегантној кухињи, али која је мало чистија. Лагани нерђајући челик и предњи сјај високог сјаја задовољавају иновативне високотехнолошке уређаје, хладне барске столице и врло пуристички амбијент који ипак зрачи нешто посебно. Поред чистих линија долазе и неке футуристичке закривљене кривине, као и прозирно стакло и фино кухињско посуђе.

6. Рустиц

Чак и рустични стил земље је и даље (или у међувремену) апсолутно у кухињи. Стоји за природношћу, искреношћу, топлином и успоравањем и на тај начин удара у нерв нашег брзог времена. Овде су чак и кувани бацачки рецепти, овде су сами потегнуте лековито биље и узети су за храну и време припреме. Дизајн се фокусира на дрво, суптилне природне тонове, рустичне камене плочице и многе природне, носталгичне додатке.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map