6 предивних идеја за фасцинантно осветљење плафона

Није тајна да је осветљење један од најважнијих фактора за угодну атмосферу
у кући је. Овде имамо слободан избор између бројних
Светла тела за сваку собу. Наравно, ово укључује уградна светла,
што може произвести дивне светлосне ефекте и веома посебан амбијент.
Поред тога, они су одлично практични и стварају савршен свуда
Светло тамо где нам је потребно. Због тога имамо данас сјајне идеје за вас
Донијета атмосферска плафонска расвјета, показујући колико сте ви
заправо може да ради са неким уградним светлима.

1. Добра атмосфера у купатилу

Купатило је врло лично повлачење да се осећа добро. Због тога је још важније интегрисати пријатно освјетљење овдје. Посебно уграђена светла су савршена за стварање дивне атмосфере. Многа светла такође имају функцију затамњења, тако да можете сами да одлучите колико је светло подешено.

2. Сачувајте простор помоћу десне лампице

Нарочито у малим кухињама желите смањити што више простора. Уместо да поставите светла унутар радног простора, једноставно их можете спојити на плафон. Тамо нам дају оптималне услове освјетљења и не одузимају простора у кухињи, што нам је потребно за друге ствари.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Модерна и луксузна

Као што можемо видјети из овог примера, уградна светла су савршена подударност за било који ентеријер. У овом елегантном ентеријеру они не само да убеђују прекрасно светло, већ да целој соби дају пријатан и модеран мирис. Савет: Ако је ово превише досадно, можда желите да додате више пепела у своје четири зидове са обојеним светлима. Постоје чак и светла која мењају боју у зависности од жељеног расположења.

4. Рустик и модеран

Дрво је један од најпопуларнијих материјала, погодан за унутрашњу и башту. У овој дневној соби видимо дивну мешавину дрвених зидова, који простор дајеју дивну топлину и модерне елементе. Уградна светла на плафону подвлаче модеран карактер стила намештаја.

5. Савршено светло у купатилу

У тој купаоници, свијетло тело постављено је директно испод плафона, који окружује целу просторију са јаким светлом. Поред тога, видимо и неке уградне светиљке, које су интегрисане директно изнад умиваоника, да савршено осветљавају ово подручје. Замишљен концепт који наглашава лепоту декора.

6. Осветљење радне површине

Савршено осветљење радне површине кухиње је једна од најважнијих ствари за добро и ефикасно функционисање. Изванредни су уски, издужени емитери светлости, који су монтирани испод ормара или на плафону. Резултат: Савршени услови осветљења без превише простора.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 + = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map