13 сјајних идеја за врт са ВОВ ефектом

Уживање у природи, стављање ноге, опуштање, сунчање, проводјење угодних сати и роштиља са породицом и пријатељима - сви волимо да идемо после свега у башти. Зелени отворени простор може се дизајнирати на различите начине; Идеје и укуси су практично неограничени. Поред тога, шпијунирамо у различитим часописима и инспирисемо поново и изнова. Идеје и сугестије за копирање такође ће вам дати следеће слике. У сваком случају загарантована је велика башта са вокалним ефектом! 

1. баштенска стаза у сопственој класи

Пут кроз небо води кроз врт. Па зашто то не би истакли, како показује слика узорка? Светле и симетрично распоређене бетонске плоче изгледају стварно елегантно заједно са уским дрвећем. Ефекат је побољшан осветљењем, што омогућава додатну поставу. 

2. Биљке за нешто посебно

Биљке и цвеће уопште морају бити у свакој башти. Рангирање биљака које се налазе дуж зидова куће, као и скела и пружају романтичан изглед, чине посебно зелену оазу. На пример, зимзелени бршљан је погодан. Али препоручује се и право вино, не само да се може заспати на овом плоду, али и промена боје лишћа у јесенима даје импресивну игру у боји. 

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Поставите на различите висине висине

Постоје различите биљке различите висине висине. Управо ово својство може се користити за декоративни дизајн. Тако дрвеће, грмље и мале биљке стварају различит вид. Обратите пажњу, међутим, на хармоничне прелазе и кохерентну целовиту слику. Истовремено, можете рачунати на различите нијансе зелене, што такође осигурава креативну разноликост. 

4. Обратите пажњу на уређивање

Врт је не само лепо гледати већ и повезан са радом. Такође, биљке такође желе да буду резане да сакупљају нову моћ да расте и успевају, а не у најмању руку, да буду у форми. Без обзира да ли су округли, квадратни или у облику фигура - чисто сечење не само да обезбеђује леп поглед, већ и увек за уредан изглед. 

5. Исперите унутра и напоље

Унутрашњост се може спајати споља - то не омогућава визуелно проширење удобног дневног боравка, већ такође доноси природу и ствара стално променљиву слику, што такође гарантира опуштајући тренутак. Захваљујући застакљеном поду, просторија је поплављена са пуно природног светла. 

6. Дајте воду у игру

Вода није само еликсир живота, већ је и неопходан у башти, само за наводњавање. Поред тога, елемент се такође може користити у декоративне сврхе. У облику језера, она ствара привлачну атмосферу, која такође обезбеђује веома мирну атмосферу. 

7. Поставите на разноврсност материјала

Наравно, врт има својство. Сходно томе, природни материјали такође треба користити у дизајну колико је то могуће. Камен и дрво су савршени и доступни су у широком спектру стилова, текстура и боја. Са различитим структурама, не само да стварате јединствену, већ и динамичну целокупну слику. 

8. Створити дом за снове

Врт је често проширење унутрашњости, посебно дневне собе. Са терасом, удобним простором за седење, удобним текстилом и украсним додацима, можете створити атмосферу која ће привући и породицу и пријатеље како бисте уживали у најбољем времену године. 

9. Пергола са пуно функција

Пергола не само да даје сјајно место, због чега је конструкција углавном израђена од дрвета, посебно за простор за сједење. Истовремено, скела се може користити за зеленило, али деликатне руже, на примјер, посебно су шармантне и учинити дизајн савршеним. 

10. Не занемарујте осветљење

Не само у просторијама је добро осветљење - поред природног дневног светла - неопходно и користи се и за декоративне сврхе. Такође у башти треба да ставите вештачко осветљење. Што се тиче дизајна и обима, ваш лични укус је потребан. Међутим, са земаљским светлима и светлосним шипкама, као што је приказано на слици слике, увек вам је гарантован изненађен изглед.  

11. Креирајте нови животни простор

Рибњак се може користити не само за декорацију, већ и за стварање новог животног простора. Сходно томе, риба се може користити у базену, која није само лепа за поглед, већ има и балансирајуће и опуштајуће дејство када се гледа. 

Како сами креирати рибњак, научићете у нашем одговарајућем Идеабоок-у. 

12. Ставите уметност

Врт је увек лепо место за интеграцију уметности. Пре свега, у облику скулптура. Дају вашој зеленој површини на отвореном лични додир, уз истовремене тренутке. Испред прецизно исечене живице, као што се види на слици узорка, објекат је оптимално интегрисан у целокупну слику. 

13. Врт посебне врсте

Врт је већ врхунац. Али зелени простор на крову? Не може свако то да тврди. Тако се постојећа кровна тераса може користити за стварање баште. Али чак и равни кров куће може се користити да буде мало ближе природи. Изгледа да је само травњак као да је довољно да се истегне сва четири лица. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map