Пре и после: Стара дрвена кућа заврљила је након реновирања у целој глави

Данашњи пројекат пре и после нас води у планински пејзаж Биесзцзади, на самом југоистоку Пољске. Била је дрвена кућа у сликовитој природи, која је већ била неколико година на грбу. Одлична локација и очувану супстанцу направили су зграду, али сувише добри да би се отарали, тако да можете контактирати стручњаке Децо Цхата који је хтео да удише нови живот у кућу. Не могу се рећи двапут и претворити кућу у дом за снове која се опере. 

Пре: Мароде фасада

Пре реновирања, конструкција је била прилично застарела и носила. Оно што можда није очигледно на први поглед, али на ближи преглед, али врло јасно. Боја прозорских оквира је одлепила, обрађена је дрвена плоча и камени зид на улазу чак имао рупе. Ипак, могло се идентификовати огроман потенцијал, ипак, кућа има угодну величину и налази се на одличној парцели.

После: материјална мешавина у фасади

У суштини, стручњаци су остали истинити стилу куће, али су то тумачили много модернијим. На Холзверклеидунду се стога није одустало, већ је сада постављено хоризонтално уместо вертикално и изабрано у светлијем тону. Додато томе је природни камен и пуно стакла. Прозори су увећани и проширени у предњем делу до пода, улазни простор је готово потпуно дизајниран са стаклом, тако да се у унутрашњост може проћи значајно више светлости.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Пре: бањски стил дневни боравак

Ако погледамо дневну собу пре обнове, он представља сјајан примјер изванредног дизајна. Полу-висина зидне плоче од дрвета израђене од плаве боје за позадину - данас нема правог пениса. Коцкице и намештај изабран Декорација је оставила собу остало.

Пре: стара плочаста пећ

Чак и промена перспективе не може уштедети ништа у овој просторији. Прво, масивна кожна фотеља у сјецканим смеђим шифрима на слику, одмах иза окривљене пећнице не треба заборавити. Има не само упечатљиву боју, већ и упечатљиву величину. Као и старе пећи, они се не уклапају у нови концепт, тако да је стара ствар морала да прође кроз обнову.

После: Савршена мешавина рустичног и модерног

После реновирања ништа не подсећа на реновиран ентеријер тог времена. Све је у потпуности редизајнирано, али стручњаци су показали довољно осјетљивости не само да би стара кућа ставили у модерну маску. Памтили су оригинал и, као и фасада, радили са пуно дрвета. Уместо лончене пећи, сада се налази стилски камин који шири пријатан пукотину и удобну топлину. 

После: Удобан животни простор

Простор за сједење у дневној соби састоји се од тамно сиве каучове, врсте лежаја без наслона и ниске столице. Дакле, видите, не мора увек да буде стандардни покривач каучука. Што се тиче боје, они имају тенденцију да се преселе у тамнији простор, дајући дневној соби пријатан додир и подударајући се са рустикалним стилом куће. 

После: Елегантна трпезарија

Пролаз води из дневне собе до ново дизајниране трпезарије. Дугачак дрвени стол обликује базу и окружен је једноставним, бијелим столицама. Три мале клатна светиљке виси са плафона и обезбеђују атмосферско светло, требало би да падну кроз прозоре до стропа који не задовољавају довољно дневне светлости. Све је обучено плавим столом и свјежим цвијећем у вази. 

После: гастрономске кухиње

Коначно, гледамо у нову кухињу и вероватно сви ће се одмах заљубити у велику огледалицу. Да би се постигао ефекат патцхворк-а, плочице различитих величина, боја и стилова биле су комбиноване и дивље бачене. Да се ​​не постане сувише немирно, ограничили су се на изабране боје као што су плава, зелена и сива. Ормари су рустични са дрвеним фронтовима, а природни материјал се такође користи у горњем делу зидова. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map