Декоративни савети за башту и терасу: како то функционише!

Нарочито ми жене воле декорацију, зар не? Претражујемо сатима у бутици, у
Интернет и преуређивање у свакој новој сезони. Барем у кући. али
шта је с вањским подручјима? Хајде да рачунамо и на децо краљице или
да ли више волимо да то заборавимо? Забавно је током лета, напољу
да дамо мали гас, да направимо са додацима, фењама или цветовима.
Ако те то не убеди, дошли смо до неких лепих идеја
које желимо да вам покажемо.

2. Дрвене полице на отвореном

Идеја коју може имплементирати свако ко има гаражни зид или слично у башти: дрвене полице се користе за лончане биљке и на тај начин сакрију понекад ружни спољни зид.  

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Сјајни пример

Нису само стварне вањске свјетиљке добре за терасе. Ако немамо начина да висимо лампу као што је приказано на слици или је струја у близини, може се украшити таквим малим бајковитим светлом. 

4. Камини

Не постоји ништа боље од неке врсте осећања у башти, зар не? Ако вам се не свиђа мирис и летеће варнице трупаца, можете користити гас или етанол. 

5. ЗЕН вртови

Понекад то не мора бити велика цветница коју схватамо у врту. Погледајмо следећи пример: Мали кревет је дизајниран у азијском изгледу - са белим шљунком, елементима дрвета и ниским растињем. Изгледа сјајно и не ради пуно посла!

6. Цветне посуде за висење

Таква полица од кованог гвожђа је идеална за обешање биљака у посудама од глине. ПС: У њој би се могле посадити и поврће и поврће. 

7. Вхирлпоол

Ок, то можда није ствар декорације. Али у таквој врућој кади, диван врт дизајн може уживати више!

8. Вертикални вртови

Посебно у савременим кућама често налазимо такве уграђене просторе. И они морају бити дизајнирани природно, јер у супротном цела стаклена плоча неће радити. Лепе су на тако малом простору такве вертикалне баште - овде видимо две зелене фонтане, од којих вода улази у саксије у бакарном изгледу. 

9. Плажа осећај Го!

Хамке које не видимо толико често, али су савршени сапутник за баште у којима желите да сањате о другој земљи!

10. Декоративни јастуци

Зими нема ништа боље него да се удобно окружите многим јастуцима и ћебадима. али ово је могуће и током лета: Такви јастуци нису само удобни, већ изгледају одлично иу различитим бојама. 

11. Умјетничка дела у башти

Ова скулптура поставља башту у скоро мистичну атмосферу - осветљење чини остало. Округли каменчићи на тлу који окарактеришу предмет уметности, раде лепо. 

12. Цветна кад је од дрвета

Становници куће су се осјећали удобно на овој малој тераси и интегрирали разне високе дрвене посуде. У том случају излазе различите љетње цвијеће. А кладимо се да ово место изгледа веома живописно чак и зими!

13. Вјетрова и свеће

Једноставно, али увек лепо, свеће и лампице су у дворишту. Тако да може бити хладно викендом до касне ноћи. 

14. Старо дрво и висећа мрежа

Зато што су вјешалице тако лепе, довели смо данас директно са нама данас: Ево га виси на старом јавору - и изнад лијепо минималистичке дрвене палубе.  

15. Воће и поврће у врту

Имамо још неке старе воћне кутије у подруму? Перфецт! Брзо изграђен на зиду или постављен на тло, који се може користити као контејнер за узгој воћа и поврћа у кући. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map