Лукури купатила

Код купатила водимо брак однос: видиш прво када се пробудиш и траје пре него што одеш на спавање. Зато је још важније да се овде осећате угодно! Поред чистоће и добрих услова освјетљења, нарочито лијепи фитинги и подне плочице су посебно важни у погледу дизајна купатила. Па и неколико додатака, наравно, такође су у најбољем случају:

Величина је битна

Велико купатило је луксузно - таван Марцус Хиерсеманн види потпуно исто и дизајнирао је ово пространо купатило са парним тушем. Различите плочице на зиду на поду стварају узбудљиву и истовремено хармоничну мешавину, мозаични камен дају купатилу свој индивидуални додир.

Имајте перспективу

Велико светлости је једна ствар ... Велики стаклени фронтови са погледом на цео град дају купатило које одређује нешто. Ако су зидови за туширање направљени од стакла, дневна доза слободе стварно ништа не стоји на путу!

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Користите нагиб крова

Косине често погрешно сматрају Ахиловом петошћу куће. Истовремено, они могу осигурати висок ниво удобности - на примјер када је кад испод ње! Сада постоји пуно пене, лепа музика, можда пар мирисних свећа и опуштени вечерњи програм.

Правоугаони умјесто округлог стола

Филигранске арматуре и угаони умиваоници - то је оно што изгледа модерна купатила! Још боље: ако је одвод нагнут и визуелно нестаје у умиваоником.

Самостојеће каде

Дрвени под даје у сваком случају купатило веома угодан додир ... у зидним интегрираним орманима и самостојећим каде чини слику савршеном. Овде желите одмах да се преселите!

Ставите дрво

Материјал мик ради у купатилу! Док су плочице хладне, практичне и увек чисте, дрвени плафони стварају изузетно угодан контраст.

Светло

Индиректно светло има велику предност која не заслепљује приликом наношења шминке. Истовремено, наравно, ствара атмосферу. Али, пазите: Ако купатило постане превише угодно, може се догодити после тога да је боље остати овде него у дневној соби.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map