Стаклени балкон

Балкон је место где можемо уживати у погледу природе или чак оазе у великом граду. Али не сваки балкон је исти. Као и унутрашњост, можете такође дизајнирати балкон према свом личном укусу. На пример, стаклени балкони су популарна идеја о дизајну. 

Стога, балкон може бити потпуно прекривен стаклом и тиме се чак и лако користити током целе године или стакла само из естетских разлога као балконске плоче и наравно такође служи као заштита од пада.

Стаклени балкон

Већина нас познаје парапет од стакла, али заиста је изванредан, чак и ако је под балкона направљен од стакла. Овај од Краусс Дизајнирани стојећи балкон се састоји од алуминијумске конструкције, која је подупрта помоћу носача постављених на точковима и додатно повезана са зидом куће у задњем делу.

Директно испод балкона налази се тераса куће. Циљ је био да балкон служи и као патио кров. Због чињенице да је подрум на балкону опремљен стакленим пољем, довољно светла и даље пада на терасу, али и у просторије испод балкона.

Посебна карактеристика овог стакленог балкона:
Ограде се додатно огледају Антелио Сигурносно стакло опремљен.

Шарене стаклене балконе

Ако бисте жељели провести своје вријеме на балкону, чак и када пада снијег и киша, онда вам добро савјетује да направите потпуну застакљивање. Поред заштите од прехладе, ниво буке у стану се такође може смањити. Поред практичних предности, застакљени балкон обично је и архитектонско побољшање.

Наши стручњаци из биотец развила је ротациону и клизну конструкцију која омогућава лако отварање и затварање
Затворите застакљивање без оквира и пасивну заштиту
Загарантована хладноћа. Штампане наочаре у облику боје нису само лепо привлачне, него такође пружају делимично сенчење површине балкона.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Фолдинг стаклена врата

Шта да радимо када сунце сија, а ми би много радије имали свеж ваздух око носа, уместо да седимо иза стакла? Наравно, пошто многи од нас знају ову жељу, користе се све флексибилније стаклене конструкције. Стаклени преклопни зид сунфлек има, на пример, појединачно покретна стаклена крила, која се могу спремити у отворено стање како би се сачувала простор са једне стране. Ово олакшава стварање преласка између унутрашњости и споља. 

у сунфлек На располагању је мноштво опција дизајна: алуминијумски систем изолован изолацијом обећава, на пример, сигурност, енергетску ефикасност и звучну изолацију. У зависности од ваших жеља, могу се изабрати различите дебљине стакла и материјали као што су дрво или алуминијум.

Балкон као зимски врт

Са правим застаком, такође можете претворити свој балкон у мали конзерваторијум. На примјер, Грацја дизајнира такве хармоничне облаке који нису само привлачни, већ пружају и добру изолацију. Ово је обезбеђено коришћеним лепљеним ламинираним дрветом, што додатно спречава одвод кондензата на дрвену конструкцију. 

Постоје две могућности за отварање стаклене предње стране: с једне стране, можете спустити горње елементе крова и на тај начин добити потпуно отворену површину одозго. Сунчање и заштита од ветра могу се чудесно комбиновати. С друге стране, само доњи елементи се могу гурати, што нам омогућава да удвањамо свеж ваздух око наших носова.

Комбинујте дрво и стакло

Изградња балкона ДАВИНЦИ ХОУСЕ показује како лепа материјална мешавина може бити са стакленим балконом: чашица парапета је стилски постављена бијелим рамовима. У комбинацији са дрвеним подом ствара лагани, готово медитерански изглед, који оптимално наглашава отворени и пријатељски дизајн куће.

Француски балкон у стаклу

Чак и тзв. Француски балкон може изгледати знатно модерније са стакленим панелима. Овом кућом у стилу куће одлучио је Архитектурниј завод Дипл.-Инг. Петер Валацх за такав дизајн. Захваљујући минималистичком дизајну балкона, лијеп облик округлих лучних прозора је посебно добар ефекат.

Уколико желите да улепшате свој балкон, у нашем чланку ћете наћи практичне балканске идеје неколико инспирација.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 7 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map