8 модерних купатила у минималистичком стилу

У овим купатилима наћи ћете све - без непотребних звона и пиштоља. Дизајнери следећих осам купатила су се усудили балансирања између модерне елеганције и минималистичко-чисте структуре. Свако купатило још једном доказује да луксуз не долази из дизајнерског дизајна, већ од софистицираних дизајнерских концепата између чистих линија и једноставног дизајна. 

Ова књига ће показати колико је лако направити купатило савремено и једноставно. Дозволите себи да будете инспирисани и креирајте сопствено купатило, што гарантује да импресионира сваког од ваших гостију.

1. У водећим улогама: дрво и стакло

Овде се сусрећу различити материјали, који у комбинацији постижу одличан ефекат. Топла атмосфера створена од дрвених фитинга око умиваоника је у складу са осталим бојама собе и отвореним стакленим тушем. 

Мозаик на зиду за туширање обезбеђује даљу привлачност без посебног нагласка. То купатилу даје посебну елеганцију. 

2. купка за две

Чисти минимализам те чека у купатилу број два. Као и претходник, овај купатило комбинује дрвене арматуре са светлом бојом - у овом случају, бијелом бојом. Контраст који резултира чини елементе украса сувишним. Самом комбинацијом керамике и дрвета уверава се кроз унакрсни материјал. 

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. зид у црном

Гранично, за мале купатила, лаке боје су прикладније од тамних. Али, ако имате довољно простора, нарочито црни зидови и тамно смеђани дрвени подови, можете побољшати купатило прилично некомплетно без смањења. Котраст, који ствара мраморни зид, ојача се када се користе јасни облици и линије. 

4. Доминација светлих боја

Захваљујући комбинацији светлих боја и лаких материјала као што су керамика и дрво, природно светло које пада кроз прозор може бити потпуно ефикасно. 

Опуштање почиње првим кораком преко прага. 

5. Оригинални дизајн

За ово купатило, архитекте су израдили посебан трик. Док је све друго једноставно дизајнирано и сходно томе нуди дрвену славину и бијелу керамичку судопере, плочице на зиду су све осим класике. 

Неправилним плавим аранжманима наглашеним плавом разбија иначе тако једноставан и чист дизајн - без губитка чак и ситног дела.

6. Једноставан Бицолор

Изнад свега, двије светле боје чине купатило сјајем у потпуно новом светлу. Да бисте то урадили, једноставно морате покушати да направите естетску симетрију кроз јасне линије и облике. На фотографији то се ради комбинацијом тамне веома природне беж и беле. 

Светлија боја у горњем дијелу просторије и велики прозор чини купатило топлом и повољном. 

7. Чиста елеганција

Човек има осећај да чак и једна боја може уништити целу равнотежу ове купатила. Бело купатило је побољшано мермерним зидом у црно-белој боји до савременог чуда, који најбоље функционише са металним тоновима као што су злато или сребро. 

Стаклена туш кабина се уклапа у просторију тако да апсолутно не омета једноставан али елегантан дизајн собе. 

8. Минималистички са прскањем боје

Посебна карактеристика савремених минималистичких купатила су јасне и једноставне форме, равност и дискретна, често симетрична боја. Али где би забава била без Фабра? 

Ова купка показује да се ради о боју. Иако је основна комбинација боја бела и браон, али од пурпурних тепиха и суптилног зида у божићним бојама поставља овај акценат купатила. Непотребни декоративни елементи су потпуно одштампани. Ако вам треба више савета за постављање купатила, погледајте ову књигу идеја. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map