7 паметних савета за мале кухиње

Уске кухиње су апсолутно не-го, зар не? Не, не уопће! Ако имате малу кухињу и мислите да је мала површина одговорна за то што је кухиња непријатна и непријатна, грешите се. Због тога што свака соба - ма колико она мала - може се спретно дизајнирати паметним триковима. 

Ми смо се посветили постављању малих кухиња да вам покажемо да можете лијепо украшити и украсити овај најважнији простор у вашем дому када недостаје неколико квадратних метара простора.

Боје, намештај, интелигентни системи и редови - пружићемо вам увид у најважније кораке за постављање ваше уске кухиње и вјешто искористити сваки квадратни метар.

1. Мање је више

Постаните свесни онога што вам је потребно у кухињи и ономе што не желите. Постоји ли веза за машину за прање судова? Да ли такође треба да ставите машину за прање у кухињу? Који други кухињски апарати не можете без посла? Пре планирања направите конкретну листу. Дакле, држите преглед и направите савршени образац за касније успостављање ваше кухиње.

Када завршите са контролном листом, требало би да се усредсредите на рад непотребних ствари. Колико јела морате да примате? Да ли стварно треба толико простора за сву храну и пиће? Или је већина полица и ормара можда празна? Користите виртуелне планере за кухињу на интернету и видите тачно колико простора имате заиста. Зато што је у свим подручјима живота мање у уској кухињи.

2. Светао намештај

Приликом избора одговарајућег намештаја, требало би да се ослоните на светли намештај који аутоматски отвара простор и ствара угодну атмосферу. Тамно дрво је удобно, али није добар избор за стварно уску кухињу, која се визуелно може увећати само светлом бојом. 

Због тога се препоручује не само светло дрво, већ и пластика и природни каменчићи у светлима нијансама. Елементи стакла и огледала су додатни елементи који ће сигурно учинити да ваша кухиња буде визуелно већа. Проверите онлине и за своје омиљене кухиње - онлине часописи, блогови и кухињски портали дају вам добар преглед тренутних трендова. Савет стручњака у дизајну кухиње је корисно за проналажење најсавременијих савјета за вашу кухињу.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Пао под

Као што сте више у једноставним тоновима и дизајном када је у питању зидна боја, можете бити мало креативнији са подом и поставите акцент овдје. Будући да чак и одређени обрасци, попут шаховске табле или пруга, могу повећати простор. Овај врхунац није само практичан, већ и прилично трендан - као у кухињи изнад, где је само контраст између једноставног дизајна кухиње и привлачног шаблона за проверу на поду за коначни додир.

4. Полице на зиду

Приликом избора одговарајућег намештаја за вашу кухињу полице морају бити високо на листи. У прелепој кухињи, наравно, такође желите пуно слободе кретања, тако да бисте требали користити простор на зидовима колико год је то могуће и користите интелигентне полице система како бисте уградили углове ваше кухиње.

Мото је овде: паметно претворити неискориштени простор у вашу кухињу у складишни простор. Зато што тек онда можете да примените све ствари које су коначно стигле до последњег круга ваше контролне листе. При дизајнирању кухиње обавезно радите са комбинацијом отворених полица и неких затворених ормара. Поред тога, обезбеђујете отворену атмосферу, а не само вас, али и кухиња може да дише.

5. Креирајте паметно седење

Обично се у уским кухињама не налази потпуна седишта за трпезарију. Дакле, требало би да будете врло креативни и флексибилни, да уживате у кафеу релативно без напора ујутро, понекад директно у кухињи. Са уским кухињама често је вредна подела собе. Висока шипка ствара раздвајање собе. Овдје не можете имати само леп доручак или сноозе, већ и припремити укусне вечере или оставити мале предмете, као што су хљеб кошаре или посуда за воће.

6. У потпуности искористите зидове

Зидове треба оптимално користити у вашој уској кухињи. Обезбеђује довољно простора за посуђе, кухињске уређаје, храну & Цо .. Због тога се препоручује куповина намештаја углавном на високим полицама и кабинама - али пажња! Наравно, овај намјештај може бити само толико висок да га лако можете досећи. Јер у супротном се догоди прилично лако да изгубите преглед горе наведених кабинета и потопите их у прави хаос.

Зато што и по налогу морате имати велику важност, ако имате релативно малу кухињу. Поред првобитног планирања, такође морате континуирано осигурати да сви предмети у кухињи имају стално место. То вам олакшава свакодневни живот и осигурава опуштену и уређену атмосферу у соби. Препоручујемо системе за наручивање у орманима и строги план за поједине ладице, полице и ормаре за све станаре у кући. Дакле, ништа се не помеша, а кухиња увек нема великог напора испред.

7. Проналажење правог осветљења

Можда сте срећни што је ваша кухиња веома ужа, али има велике прозоре. Ако то није случај, не би требало да бринете, јер уз одговарајуће освјетљење лако можете донијети свежину и просветљене тренутке у вашој кухињи.

Због тога што лампе играју пресудну улогу у хладнијим месецима иу вечерњим часовима - ко воли да проводи време у лошој или хладно осветљеној соби? Дакле, изаберите квалитетне лампе које осветљавају читаву собу топлим светлом. Зато трансформишете целу унутрашњу климу и волите да кувате, једете и уживате у свом дому сваке ноћи.

Боје, намештај, лаке и паметне контролне системе - лако је оптимално поставити и украсити уску кухињу! Не пропустите наш Идеабоок на паметном коришћењу простора за складиштење - тако да можете тријумфовати у другим малим просторијама са паметним идејама!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map