9 феноменалних кухиња острва

Да ли сте икада видели велику кухињу без острва? То ће вероватно бити случај, јер тзв. Кухињска острва постају све популарнија. Они нису само упечатљиво лијеп дизајнерски објект, већ и стварно практичан: Може бити пуно складишног простора за интеграцију и у најбољем случају можете користити и острва за кување као шипку. 

Још увек не знате који оток најбоље одговара вашој кухињи или тражите савремени модел? Онда пустите себе инспирисати нашим девет сензационалних кухиња острва!

1. Природни камен делуке

Свако ко би желео да свој кухињски оток буде врхунски у соби, добро је саветован са овим моделом. Свако има директну, равну радну површину - али само мали број природних камена са свим његовим аспектима мора да понуди. Посебна карактеристика ове плоче је да се састоји од каменца кречњака дебљине 17 центиметара и структура је намерно очувана. Ово ствара јединствен и рустичан карактер. 

Сваки кухињски блок је опремљен са лавабором од 1,60 метара, који је израђен од природног камена. За разлику од природног материјала, фронти су направљени од чврстог нерђајућег челика, који се отварају с светлосним притиском и откривају практичан простор за складиштење.

2. Елегантно осветљење

Природни материјали су такође кориштени у дизајну овог кухињског острва. Умјесто камена, међутим, овдје се стави на импресиван изглед масивног дрвета. Централни део кухиње савршено је постављен са индиректним, обојеним осветљењем. Монтира се испод плоче, чак и столице и под сјај у трендовском свјетлу. Кухињско острво је корисно на два начина, јер садржи површину за кување и може се користити и као бројач.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

3. Класичан стил

Наравно, на нашој листи прекрасних кухиња острва можда не недостаје класичан модел. Али класична то не значи
Ово нема неких побољшања. Па пада у ово
Острво само на други поглед, да је пиједестал у сребрном тону
је дизајниран. У овом примјеру узалудно су тражени фронтови без грипа. Уместо тога, уске, исто тако сребрне ручке се окрећу елегантним изгледом. Због избора боје дефинитивно можете играти сигурно, јер црно-бели неће вероватно изаћи из моде.

4. Цоол Индустриал Цхиц

Ко воли креације које истичу из гомиле, ово острво за кување ће одушевити. Бела радна површина заиста није ништа обично, доњи део намештаја је већ! Узбудљива мешавина сребра и метала, у комбинацији са изгледом који подсећа на челичну патину, чини ово острво очима. Ако то није убедљив пример како кухиње у индустријском стилу изгледају апсолутно кул!

5. Софистициран стил мик

Ово острво кухиње комбинује стилски дизајн са свим врстама практичних додатака. Пре свега, уске радне плоче у мермеру изгледају запањујуће. Њихов тамни нијас представља необичан контраст са корпусом обојеног у боји. Уски дизајн отежава замишљање да су и плоча и умиваоник интегрирани у њега. 

Захваљујући појасу у предњој области острва довољно је простора за ноге за два сједишта. На другом крају стилског кухињског намештаја један је планиран бежични ормар и полице.

6. Неуспела острва кувања

У свим својим импозантним лепотама показује ово острво кухиње. Чињеница да су кухињски ормани и острво дизајнирани у истом дизајну ствара веома компактан утисак. Иако би неко покушао да осети лакоћу у дизајну других модела, овде се овде свесно игра импресиван изглед. У овој кухињи нећете наћи светле декоративне елементе и непотребне навлаке - и то је добра ствар!

7. Једноставна лепота

Да кухињско острво не мора нужно изненадити с фантастичним идејама, а ипак може бити очаравајуће доказује овај модел. Боје су биле дискретно одабране, тако да се уклапају у остатак дизајна кухиње. Да би максимално искористили простор, одлучили су се за не тако велики оток који би се и даље могао користити као бројача. Пошто плоча протиче преко тела, довољно је простора за ноге када седите.

8. Шарено острво кухиње

Ко каже да се не можете усудити да експериментишу у боји у кухињи? У реду, не можете да замените острво брже од шарене боје на зиду, али добро расположење чини блиц у сваком случају! Да би боја могла да врши свој ефекат неометано, фасаде су дизајниране без ручке и уједначене. Да би контраст светло жутом не био сувише јак, дизајнирали сте радну површину само у тамној нијанси сиве боје.

9. Природни изглед

Са друге стране, девети модел наше колекције изгледа мало тиши. Кухињски фронти од тамног дрвета дају цијели амбијент племенити изглед. Посебно импресивно је зрно дрвећа, који се изненађујуће изједначава од светлости до мрака. Тако да цела ствар не изгледа превише тамна и можда огромна, сјајна, бела радна површина крунице острво. Посебан нагласак је плоча смјештена на острву кухиње, са којом се ствара још један, мали радни простор или простор за складиштење.

Ко је сада нашао кухињско острво својих снова, требало би да буде сигуран да увек остаје чисто и добро одржавано. О чему треба обратити пажњу, научићете у нашим савјетима за чишћење кухиње.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map