Значи, у кухињи је хаос у атмосфери која је пријатељска за кухање

Хоби и професионални кувари слажу се да је забавно пецати и уживати, посебно у модерној и модерној кухињи
кувар. Ово такође треба да има разуман ниво реда
и, наравно, пружају све ствари из свакодневног живота.
Наравно, често сте се питали како уживате у себи
Повећајте своју кухињу и надражите се због постојећег нереда
обично у високим планинама или потпуно попуњене смеће.
Није баш тако тешко дати кухињи нову на сваки начин
Да бисте дали боју, разврстајте старе предмете и тиме свеже
Ветар у свом дому. Без обзира на ваше вјештине кувања
наручио: ствара чињенице, разређује и пампира вас и ваше
Гости са укусним менијем на високом нивоу!

Искључите ствари које немају никакве везе са кухањем!

Без питања: декорација такође треба да игра малу, али не изузетну улогу у кухињи. Свако ко троши превише простора за мале цифре, велике комаде намештаја и понекад непотребне додатке не мора бити изненађен да се одређени степен поремећаја брзо уклопи. Најбоље је провести цијело поподне, прочишћавати кухињу и размишљати о стварима које вам заиста треба за печење и кување! Сигурно ћете бити изненађени колико вам је више простора на истој површини! Наравно, не морате заувек дијелити са децо производима или другим негованим додатком. Многи ликови или комади намештаја такође изгледају одлично у другим просторијама, па чак и боље долазе!

Донесите ред у пределу ваше радне плоче!

Радна површина у вашој кухињи испуњава пре свега функционалне сврхе. Овде су понекад припремљене укусне салате, зрнасте и друге посластице. Стога је важно да овде имате довољно простора. Због тога не користите биљке или друге декоративне предмете на радној површини и поставите овде практично. Блок ножа у пределу радне плоче је једнако користан као мали избор плоча који служе као основа за делиције ваших менија. Међутим, ред у области радне плоче испуњава не само оптичке сврхе. Насупрот томе, следљива структура осигурава да је забава у кухињи максимизирана и да можете брзо пронаћи, спонтано и углавном некомплицирано. Забава у кухињи је загарантована! Како можете донијети не само ред, него и мало природе у вашој кухињи, научићете овдје!

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Очистите своје полице!

Велике полице у кухињи обезбеђују оптимално складиштење лонаца, тава, прибора за јело и плоча. Једини недостатак: ови велики ормани нарочито вас често позивају да депонујете посуђе више или мање дивље на погрешним местима и тако поставите темеље за поремећај који следи. То не мора бити! И овде је важно да одвојите вријеме како бисте разврстали плоче и друге делове кухињске опреме и направили нову наруџбину на основу преосталих посуда. Овде је логично и логично. Најбољи начин држања комада прибора за јело које вам ријетко треба на врху и чувати свакодневну додатну опрему која је увијек на дохват руке! Дакле, не само да уштедите напор и време, већ и да обезбедите следљиву врсту реда, чије ћете користи доказати готово свакодневно.

Инсталирајте више природног или вештачког светла него што вам треба!

Кухиња је једна од соба која треба увек бити осветљена на пријатан начин. На крају крајева, не само да желите да видите шта једете, већ сигурно такође користите оптималне услове осветљења током припреме. Посебно када планирате потпуно нову кухињу, важно је посветити посебну пажњу инсталацији сијалица и свјетла. Осим висококвалитетног светла преко радне плоче и штедњака, изнад свега поуздана, велика плафонска лампа је једна од мора-хавеса ове просторије. Међутим, многе кухиње понекад захтевају додатне мере за осветљавање одређених подручја, једноставно због њихове величине. Наравно, у овом контексту можете очекивати посебне предности, ако имате велике прозоре и због тога лако можете користити природни извор свјетлости. По правилу, посебно у кухињи, уживате у кувању, посебно ако не морате да бринете о условима осветљења. Због тога увек поставите барем још једну лампу и користите - ако је могуће - лампице за уштеду енергије да бисте сачували свој буџет.

Пронађите место за своје рецепте и куваре!

У време када се рецепти упућују на добар напомен сваког часописа, обично се налазе у потпуности несортирани у кухињским полицама и фиокама. С обзиром да сигурно не желите заборавити своје нове инспирације након једног искуства кувања или чак одбацити их, увијек треба размишљати о одговарајућем складишту. У зависности од облика или покривача, то су класичне полице које се одлично понуди у овом контексту. Али немојте правити грешку и чувати књиге за кухање "уредно" у полици у дневном боравку. Током процеса кувања, само ће вам бити непотребно узнемирен због додатних начина за кретање! Мала полица у кухињи, која је резервисана само за ваше рецепте, изгледа добро, има додир удобности и практична је. Успут, кувари који су вам потребни штите је од мрља уз помоћ стилских рачуновођа. Тражи страницу, поставите, спремни! Случајно, наћи ћете још више инспирација за намештај у вашој кухињи овдје!

Материјали и посуђе за кување морају бити лако доступне

Велике кухиње нуде довољно простора. Нажалост, неке полице је разумљиво теже доћи до других. Поново, чување свакодневних предмета овде, да би их спустили у мање или више смелим акцијама, било би мудро. Уместо тога, размислите о томе које ствари требате чешће и чувати их у непосредној близини радне плоче. Успут, успут, можете искористити тренд популарног уређаја! Како би било, на пример, да би сољице, тањире и Цо нису јасно видљиви свима у кабинету, али на полици? Свакако многи од ваших посуђа за пиће и исјести су превише добри да би били "скривени". Посебно у прелепим шољицама овде често неоткривени потенцијал за декорацију собе другачије врсте! Више сјајних кухињских додатака за забаву у кухињи можете наћи овде, између осталог!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 90 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map