Сплитлевелхаус са шармом

Бунгалов има један, небодер, доста - али колико спратова има кућу са подељеним нивоом? Наравно, ово је тешко одговорити на флат-рате, тако да прескочимо дефиниције и само вам покажемо. Стручњаци Удо Зиеглер архитекте из Штутгарта су дизајнирали посебно лепу копију и схватили га као модерну полу-одвојену кућу. Како то тачно изгледа, научићете на следећим сликама. 

Стреет Виев

. Гледано са улице, пребивалиште има и хармоничан шему боја фасаде у белој, сивој и црвеној боји одједном, гледалац и открива шта је овде има са концептом подељеном нивоу на: Парцела има благи увртање каросерије, због чега одлучила је да гради надстрешнице куће у висини од половине. Овај дизајн ентеријера се такође може прочитати споља на објекту и обезбеђује занимљив изглед.

врт

На полеђини кућа кућа с огромном баштом. Спуст, кућа је оријентирана на отворени простор и врло је отворена захваљујући многим, великим прозорима и све што је затворено као на предњој страни. Спољни део је дефинисан добро одржаваним травњаком и дрвећем. Готово да имате утисак да је баштина база за задњу зграду која чини бину одвојену кућу као сцену.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

кухиња

Главни елементи у класичној кухињи су црно-бела боја и равно обрађени намештај. Угаона трака светлости даје простор дневном светлу, одсуство ормара и уграђених плафонских рефлектора максимизирају светлину. Чајна кухиња у облику слова Л је идеална основа за острво на отоку. Захваљујући овом постављању, област кухања је значајно зонирана. 

дневна соба

Кухиња се одмах уклапа у трпезарију, која одмах прелази у дневну собу. Велике формате, тамне подне плочице пролазе кроз целу област и, у комбинацији са обичним бијелим зидовима, чине савршен позадина за одабрани намјештај. Тако се придружио дугом дрвеном трпезаријом и столицама са богатим бензином, племенитим кожним каучем. Врхунац собе је трослојни застакљени и централно постављени камин, који осигурава не само на Божић за пријатну топлину.

степениште

Срце целе куће је пространо и отворено степениште. Повезује секвенце соба у близини и елегантно повезује различите нивое надстрешница. Импозантна конструкција од дрвета се представља необично широка. Као елемент дизајна, кораци су били уређени неједнако. Ако пратите заједничку класификацију са десне стране, теже ће се појавити на левој страни. 

дневни боравак

У горњем делу куће, овај салон с правим привлачним. Нискокласни, али велики прозор оквира у орманима и полицама скоро као слика и нуди величанствени поглед на сусједство. Брзо је зграбио књигу из једног од многих предмета и учинио га удобним на клупи испред - тако да је ово место брзо постало омиљени ћит за читање.

купатило

Купатило поседује прозоре са две стране, што га чини невероватно светлим и пријатељским. Мрачне прозоре оквира елегантно су покривене плочицама на поду и изузетно модерним умиваоником, што даје влажном простору јединствени изглед. Велики простор за чување држи купатило уредно и уредно. Пошто добијете више простора за складиштење у купатилу, ми ћемо вам рећи овде. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 84 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map