Ове живе идеје које треба да покушате 2016 неопходно

Добре намјере за Нову годину нису само ваша властита особа. Можда и један или други од вас
да нешто промени код куће? Долази брз и лаган вјетар
у кући и стану, кад се имплементирају нове идеје за живот. Као и она
Мали напор поставља акценте који ће вас задржати током 2016. године и шире
пратимо, објашњавамо вам ову књигу идеја коју сте ви
најбоље идеје за дизајн боје у новој години.

Креирајте контрасте

Ако ове године желите изненадити чула у дневној соби, онда треба да се градите на очију са високим контрастом. Овај врхунац може се испасти из оквира због свог облика или због своје боје. Животне идеје са контрастима су безбројне и могу се применити за кратко време. У дневној соби могу бити нови бацачи јастука који пружају освјежавајуће нагласке у свијетле боје или сјајно обојен зид који поставља нову позадину за супротни бојни сценарио. Међутим, увек плати размишљати веће и пратити примјер нашег стручњака. Његова идеја за дизајн боје не односи се на кућну додатну опрему мале површине, али укључује и архитектуру куће. Ако ваш стан или ваша кућа имају пролазну собу, онда плати размишљати о томе шта отвара поглед кроз све ове собе. Зидне просторије оба приказане собе имају различите боје. Стојећи у дневној соби, трпезарија изнад се истиче у контрасту кроз зид тамне собе, што обухвата поглед гледаоца. Повратна пажња такође скреће пажњу на идеју о дизајну боје.

Мале нагласке на улазу

Ако би ваш дом требао бити покварен прелепим животним идејама ове године, саветујемо вам да користите боје у улазном дијелу стана или
куће. Улази, подне плоче, степеништа или слично
Улаз у кућу представља живе просторе који се тешко користе као такви и сигурно
не би требало да буде дизајниран. Није чудно, јер ова места служе у
Обично као чиста транзитна зона, која се претвара у просторије за складиштење
бити. Други виде у њима ништа осим везе једног
у другу собу. Ко дели овај став, треба кратко зауставити
и преиспитати његов став. Улазне хале и ходници су први
Просторе које ваши гости и чак и ви уђете у кућу
узети у обзир. Са правилним дизајном овог подручја водите рачуна о томе
добродошла атмосфера у којој се ваша посета неће плашити
да пређе праг. Препоручујемо вам да поставите
боја улазних површина наглашава задржавање, али сврсисходно
коришћење. Деликатне пастелне тонове могу се користити за идеје
Убедљиво имплементирати дизајн боја коридора. Да ли то радиш наш?
Стручњаци након тога, онда се срећете с светло плавим бојом за прави избор боја
2016.

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Светле боје у тамним просторијама

Рустично дизајниране дневне собе су жива идеја коју увек волите да имплементирате. Карактеристика ове врсте собе је материјално дрво, које чини основу за просторну архитектуру и инвентар. Светло до тамно браон доноси ове елементе својим сировим материјалом и материјалом у животни простор, који обично заузимају широка подручја читавог животног простора. Да би се применио одговарајући дизајн боја, неопходне су веће дизајнерске вештине. С једне стране, висококонтрастни, шарене боје не одговарају овом стилу и одабрана боја мора увек одговарати изгледу дрвета. У принципу, не радите ништа лоше када радите са светлосним тоновима како бисте дошли до идеја за дизајн боја тамних соба. То би требало запамтити у принципу, ако је разлог за тамну собу премала светлост.

промена боје

Овај савет је намењен свима који траже идеје за кућу који чине нову од старих у блицу. У суштини, лако је играти са бојом. Само погледајте око своје куће и видите који стари намјештај изгледа тако класичан! Открићете да су посебно опремљена од 1900. године у складу са доследним обрасцем. Један је облик који карактерише овај стил намештаја, а такође је и њихов материјалан боја браон типичан за ово намјештање. За савремени намештај, који одређују концепт намјештаја, обојени су. Као свјежа, живописна жива идеја, наравно, све је добродошло у стилу намјештаја, који нема везе с браоном. Због тога и сами можете очекивати много овде.

Балансирана мешавина боја

Сасвим сигурно, у примјерима наших стручњака приказујемо опције за опремање које импресионирају, али играње с бојама захтијева храброст. Претворене живе идеје такође се могу сматрати овом храброшћу. Можете унапред да размислите о могућим композицијама боја или да радите директно у уметничкој жељи да преместите, замените или обележите намјештај. Као правило, требало би да имате у виду слику нашег стручњака, који доказује са представљеном дневном собом која уверава само балансирану мешавину боја. Једноставно, ако се држите три нијансе од којих представља сенка сиве боје. Ова боја неутралише било какву идеју о дизајну боје, иако је чудна и аутоматски је привлачна за осећај вида. Под шареним колажима слика, оквири од којих се заузима жуто од фотеље, црно-сива софа делује као смирујући утицај, омекшавајући ефекат свих ових боја.

стилски неподударност

Сада када смо вас инспирисали различитим бојама у облику књига, изазивамо вас да прекршите сва ова правила у дизајну ентеријера. Будући да чак и сломљен стил има класу и делује као намерно ухађање у соби која ће најбоље представити вашу личност. Питајте се за коју собу такав врхунац је добар. Да ли је то можда улазно подручје које, супротно нашој препоруци, добија снажне, тамне боје или мешавину боја у просторији која вришти и чији ефекат боје не може смирити сиво света?

Фарбклецкс

Упркос свим смелим што смо раније описали, не би требало потцењивати дискретне идеје за дизајн боја просторија. Нарочито када се појављују као светлосна боја на необичним местима у дневној соби. Узмите пример наших стручњака који боју задњег зида екрана у тамној пастелној боји и изађемо из наглашене свијетло намјештене собе.

Широке боје за велике просторије

Пространи дневни боравци те позивају на храбру игру боја. Требало би се дефинитивно упустити у ову потрагу, јер овдје можете прилагодити неколико идеја за дизајн боје. На зидовима и намештају постају видљиви, усмеравају поглед посматрача кроз широки простор или добијају неупоредиву пажњу као једино истакнуто. Боје идеје ове сорте вас чекају и овде.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map