Мала кухиња са кухињским острвом – 5 грандиозних идеја!

Кухиња увек мора да убеди на неколико нивоа. Она мора изгледати добро, бити практична и потпуно опремљена. Поред тога, потребно вам је пуно простора за замах од дрвене кашике. Чињеница да свака кухиња не може да преузме огромне димензије је сасвим логична, нарочито у савременом урбаном окружењу. 

Али не морате да се одрекнете свог луксуза. Чак и мале кухиње могу убедити практична острва и тиме пружити савршену комбинацију стила и функционалности. Може чак привући и луде идеје. 

Једном смо сакупили 5 фаворита, који показују да мале кухиње са великим острвима такође изгледају веома велике. 

Минималистички шик са полу четком

У овој кухињи савршено можете видети како један може постићи одличан ефект са мало средстава. Светли зидови и плафони чине да простор изгледа више и чини светлу кухињу пријатним и пријатним. Кухиња у облику слова С је одлична за кување и интеракцију са гостима - истовремено! 

Поред тога, структура кухиње оптимално користи простор и може користити радну плочу, кухињске уређаје и стол са више страна. ЛЕД рефлектори уграђени у плафон допуњују дневну светлост која долази кроз велики прозор. 

Кухиња са обојеним острвима

Дизајнери ПДВ Десигн Студио знају како направити кухињу и прелазити границе. Захваљујући савременој и смелој шеми боја, кухиња постаје врхунска у читавој кући и може вештим мањи рањивости. сакриј величину. 

Кухињски оток, који служи и као бројило за седење и као радну површину, обложен је елегантним дрветом. Ово је идеалан контраст плавој кухињици иза. 

Тражите архитекте?
Пишите нам! Сретни смо што можемо помоћи.

Узми бесплатан савјет

Поп Арт Китцхен

Ова кухиња је толико поп арта да чак и Рои Лицхтенстеин и Анди Вархол воле да пеку колаче заједно. Модерна мешавина дрвета и светлих наранџастих тонова, као и циљана декорација са знаком Цоца-Цола и топлим светлом, враћа вас на 50-их. 

С леве стране на слици, на практичном острву отвара се светлост, а на ивици слике се чека стварни врхунац кухиње. Таблица у стилу америчког вечера педесетих година с погледом на лепу природу. Тако вам не треба пуно простора за сто, али увек очистите прозоре. 

Модерно са дрветом

За одличан дизајн ове кухиње два веома различита материјала комбинују се и постају елегантни саучесници у малој, али финој кухињи: дрво и челик. Комбинација два материјала ствара једноставан, али импресиван изглед, који усмерава очи на светло дрво, а потом допуњује скоро бели челик. 

У овом случају, кухињско острво истовремено постаје стол за трпезарију, пружајући комуникацијски интерфејс између кувара и динара. Челична радна површина мале кухиње уверава се пре свега лаким чишћењем. На крају крајева, челик се може брзо и брзо обрисати. 

Кухиња са две стране

Ако погледате из ове кухиње у правцу столице, можете видети острво као класичан функционални кухињски елемент који нуди поред умиваоника углавном радну површину. Али, ако сједнете за столом и гледате према кухињи, острво се претвара у модерно подножје, што је идеалан простор за складиштење књига, телефона и других ствари. 

Поред тога, сјајна бела острва, као и цела кухиња чини собу љубазном. Вештачко светло је скоро потпуно непотребно током дана, што обезбеђује добар баланс енергије - а наравно и за добро расположење. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − 13 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map